Osta Finasteride

Finasteride

Verkkoapteekki Tilaa nyt

Description

Mikä se on ja mihin sitä käytetään?

Finasteride on lääkeaine, jota käytetään eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (eturauhasen adenooma) ja miesten kaljuuntumisen (androgeeninen hiustenlähtö) hoitoon.

Kaljuuntumisen hoito

Finasteridi on voimakas lääke, jota käytetään usein miesten kaljuuntumisen, joka tunnetaan myös nimellä androgeeninen hiustenlähtö, torjuntaan. Se toimii estämällä testosteronin muuntumista dihydrotestosteroniksi (DHT), hormoniksi, joka on osallisena karvatupen kutistumisessa.

Muuntumisprosessia helpottaa hiustupissa sijaitseva entsyymi, 5-alfa-reduktaasi. Alttiilla henkilöillä DHT:n ylituotanto voi aiheuttaa karvatupen pienenemistä, mikä johtaa ohuempiin ja lyhyempiin hiuksiin ja lopulta hiustenlähtöön.

Kun Finasteridi nautitaan, se on vuorovaikutuksessa tämän entsyymin kanssa, estää sen toiminnan ja pysäyttää siten testosteronin muuttumisen DHT:ksi. Vähentämällä DHT-tasoja päänahassa lääkitys edistää ympäristöä, jossa karvatupet voivat kasvaa kooltaan ja vahvuudeltaan. Tämän seurauksena hiustenlähtö hidastuu ja joillakin yksilöillä hiukset kasvavat selvästi uudelleen.

Eturauhasen adenooman hoito

Finasteridin rooli eturauhasen adenooman eli eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH) hoidossa on sen sijaan hieman erilainen. Virtsaputken ympärillä sijaitseva eturauhanen voi suurentua miesten ikääntyessä, mikä johtaa virtsaamisoireisiin.

Jälleen kerran syyllinen hormoni on DHT. DHT:llä on keskeinen rooli eturauhasen kasvussa. Kuten karvatupissa, myös eturauhasessa DHT on peräisin testosteronista 5-alfa-reduktaasientsyymin vaikutuksesta.

Finasteridi estää DHT:n muodostumisen kohdistamalla vaikutuksensa tähän entsyymiin, mikä johtaa eturauhasen koon pienenemiseen. Rauhasen pienentynyt koko vähentää virtsaputkeen kohdistuvaa painetta, mikä puolestaan lievittää virtsaamisoireita, kuten tiheää virtsaamista, virtsaamisen aloittamisen ja ylläpitämisen vaikeutta sekä nokturiaa (tarve virtsata usein yöllä).

Kokemuksia Finasteride-lääkityksestä

Positiivisia kokemuksia

Monet miehet, jotka käyttävät Finasteridea hiustenlähdön hoitoon, ovat kertoneet positiivisista kokemuksistaan. Joitakin yleisiä positiivisia vaikutuksia ovat:

 1. Hiustenlähdön hidastuminen
 2. Uuden hiustenkasvun edistäminen
 3. Hiusten tiheyden paraneminen
 4. Itsetunnon kohentuminen

Negatiivisia kokemuksia

Vaikka monilla on ollut positiivisia kokemuksia Finasteride-lääkityksestä, jotkut miehet ovat kokeneet sivuvaikutuksia tai eivät ole saaneet toivottuja tuloksia. Joitakin yleisiä negatiivisia kokemuksia ovat:

 1. Lääkityksen teho hiustenlähdön pysäyttämiseksi vaihtelee yksilöittäin
 2. Sivuvaikutukset, kuten seksuaalisten toimintojen heikkeneminen
 3. Tulosten saavuttamiseen voi kulua useita kuukausia

Haittavaikutukset ja jatkuva käyttö

Yleisimmät haittavaikutukset

Finasteride on yleensä hyvin siedetty, mutta joillakin käyttäjillä saattaa esiintyä haittavaikutuksia. Yleisimmät haittavaikutukset ovat:

 1. Seksuaalisten toimintojen heikkeneminen (libidon lasku, erektiohäiriöt)
 2. Rintojen suurentuminen ja arkuus
 3. Ihottuma

Harvinaisemmat haittavaikutukset

Harvinaisemmat haittavaikutukset voivat sisältää seuraavat:

 1. Masennus tai mielialan muutokset
 2. Allergiset reaktiot, kuten ihon punoitus, kutina tai turvotus
 3. Kivulias tai pitkittynyt erektio (priapismi)

Jatkuvan käytön vaikutukset

Finasteriden käyttö hiustenlähdön hoitoon vaatii jatkuvaa käyttöä. Mikäli lääkityksen käyttö lopetetaan, saavutetut tulokset saattavat kadota muutaman kuukauden kuluessa. Pitkäaikaisen käytön yhteydessä haittavaikutukset saattavat hävitä tai vähentyä ajan myötä.

Finasteriden hankinta ja hinta

Lääkärin rooli Finasteride-lääkityksen määräämisessä

Hiustenlähdön hoitoon tarkoitettu Finasteride on reseptilääke, joten lääkärin konsultaatio on tarpeen ennen lääkkeen käyttöä. Lääkäri arvioi hiustenlähdön syyn ja varmistaa, että Finasteride on sopiva hoitomuoto.

Miten ostaa Finasteride verkossa?

Finasteride-lääkitystä voi ostaa verkossa monista apteekeista ja lääkemyyntiin erikoistuneista verkkokaupoista. Tässä on muutamia vaiheita, joiden avulla voit hankkia Finasteride-lääkityksen verkosta:

 1. Konsultoi lääkäriäsi ja pyydä reseptiä Finasterideen.
 2. Valitse luotettava ja laillinen verkkokauppa tai apteekki.
 3. Tarkista, että valitsemasi verkkokauppa tai apteekki noudattaa lääkemyynnin säädöksiä ja turvallisuusstandardeja.
 4. Vertaile hintoja ja valitse sopiva pakkauskoko.
 5. Tilaa lääke verkkokaupasta ja toimita resepti tarvittaessa.

Hinta ja eri pakkauskoot

Finasteriden hinta voi vaihdella eri myyjien ja pakkauskokojen välillä. Yleensä hinta laskee suurempien pakkauskokojen kohdalla. Nämä pakkausmuodot ovat saatavilla::

 1. 1 kuukauden annos (30 tablettia)
 2. 3 kuukauden annos (90 tablettia)
 3. 6 kuukauden annos (180 tablettia)

Suuren pakkauksen ostaminen pitkäaikaishoitoa varten on kustannustehokkain tapa ostaa, varsinkin kun ostat netistä. Säästöt ovat silloin entistäkin tuntuvammat. Hinta sisältää lääkärin konsultaation ja toimituksen. Tästä syystä on paljon kustannustehokkaampaa hankkia nämä palvelut kerran kuin tilata lääke joka kuukausi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Finasteridestä

Kuinka kauan Finasteride-lääkitystä tulisi käyttää ennen kuin näkee tuloksia?

Finasteriden vaikutuksen näkemiseen voi kulua useita kuukaus ksia. Yleensä ensimmäiset tulokset, kuten hiustenlähdön hidastuminen, havaitaan noin 3-6 kuukauden käytön jälkeen. Uuden hiustenkasvun edistäminen saattaa vaatia pidemmän käyttöajan, jopa 12 kuukautta tai enemmän.

Voiko Finasteridea käyttää yhdessä muiden hiustenlähtöön tarkoitettujen lääkkeiden kanssa?

On tärkeää keskustella lääkärin kanssa ennen minkään muiden hiustenlähtöön tarkoitettujen lääkkeiden tai hoitojen käyttöä Finasteriden kanssa. Joissakin tapauksissa lääkäri saattaa suositella yhdistelmähoitoa, kuten Finasteriden käyttöä yhdessä minoksidiilin kanssa, joka on paikallisesti käytettävä hiustenkasvun stimulantti.

Onko Finasteride turvallinen pitkäaikaiseen käyttöön?

Useimmat miehet sietävät Finasteridea hyvin, ja haittavaikutukset ovat yleensä lieviä. Monet pitkäaikaiskäyttäjät eivät koe merkittäviä haittavaikutuksia. Kuitenkin on tärkeää käydä säännöllisesti lääkärin kontrollissa, jotta voidaan seurata mahdollisia terveysriskejä ja haittavaikutuksia.

Mitä tapahtuu, jos lopetan Finasteriden käytön?

Jos Finasteriden käyttö lopetetaan, saavutetut tulokset saattavat kadota muutaman kuukauden kuluessa. Tämä tarkoittaa, että hiustenlähtö voi jatkua entisellä vauhdilla ja uusi hiustenkasvu voi pysähtyä.

Voivatko naiset käyttää Finasteridea hiustenlähtöön?

Finasteride ei ole hyväksytty naisten hiustenlähtöön, ja sen käyttö on vasta-aiheista raskaana oleville naisille, koska se voi aiheuttaa sikiön epämuodostumia. Naisille on olemassa muita hoitovaihtoehtoja, kuten minoksidiili.

Onko olemassa luonnollisia vaihtoehtoja Finasteridelle?

Vaikka Finasteride on tehokas hiustenlähtöä estävä lääke, jotkut saattavat haluta kokeilla luonnollisia vaihtoehtoja. Tällaisia vaihtoehtoja voivat olla esimerkiksi:

 1. Saw palmetto -uute: Tämä luontaistuote on peräisin saw palmetto -palmun marjoista, ja sillä on DHT:n estäviä ominaisuuksia.
 2. Biotiini: B-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä H-vitamiini, voi auttaa hiusten ja kynsien kasvua sekä päänahan terveyttä.
 3. Aloe vera: Aloe veran geeliä voi käyttää päänahkaan, jolloin se voi edistää päänahan terveyttä ja hiusten kasvua.
 1. Ruoan lisäravinteet, kuten sinkki, rauta ja omega-3-rasvahapot, jotka voivat tukea hiusten kasvua ja terveyttä.
 2. Hieronta ja päänahan stimulointi voivat parantaa verenkiertoa ja edistää hiustenkasvua.