Bricanyl Turbuhaler: osta verkossa

Bricanyl

Verkkoapteekki Tilaa nyt

Description

Bricanyl – mikä se on?

Bricanyl on tehokas astmamedicin, joka toimii inhalaatiosumutteena ja helpottaa hengitystä astmaa sairastavilla henkilöillä. Tässä artikkelissa käsittelemme Bricanylin ominaisuuksia, käyttöä, hintaa ja online-ostamista.

Astmamedicin ja inhalaatiosumute

Bricanyl kuuluu lyhytvaikutteisten beeta-2-agonistien lääkeryhmään ja on suunniteltu astman hoitoon ja ehkäisyyn. Se auttaa rentouttamaan keuhkoputkien sileää lihasta, mikä helpottaa hengitystä ja vähentää astmaoireita. Bricanyl on saatavilla Turbuhaler-inhalaattorina, joka mahdollistaa lääkkeen annostelun tarkasti ja nopeasti hengitysteiden tarpeisiin.

Bricanyl Turbuhaler 0,5 mg dos: annostelu ja käyttö

Turbuhaler on helppokäyttöinen annostelulaite, joka toimittaa 0,5 mg lääkeainetta jokaisella inhalaatiolla. Seuraa näitä ohjeita Bricanylin käyttämiseen:

 1. Avaa Turbuhaler kiertämällä suojakorkkia myötäpäivään ja poista se.
 2. Tarkista, että annostelulaitteen aukko on vapaa roskista ja pölystä.
 3. Ravista Turbuhaleria varmistaaksesi, että lääke on tasaisesti jakautunut laitteessa.
 4. Hengitä ulos normaalisti (älä puhalla laitteeseen).
 5. Aseta Turbuhalerin suukappale tiiviisti huultesi väliin ja hengitä syvään ja tasaisesti sisään.
 6. Poista Turbuhaler suustasi ja pidä hengitystä noin 10 sekuntia.
 7. Hengitä ulos hitaasti ja rentoutuneesti.
 8. Sulje Turbuhaler kiertämällä suojakorkkia vastapäivään.

Bricanyl vs. Ventolin

Molemmat lääkkeet ovat tehokkaita astman hoidossa. Tarkastellaan niiden eroja ja valinnan perusteita.

Erot kahden astmalääkkeen välillä

Vaikka molemmat lääkkeet toimivat samankaltaisesti astmaoireiden lievittämisessä, niillä on joitakin eroja:

 1. Vaikuttava aine: Bricanyl sisältää terbutaliinia, kun taas Ventolin sisältää salbutamolia.
 2. Annostelulaite: Bricanyl on saatavana Turbuhaler-inhalaattorina, kun taas Ventolin on saatavana Evohaler- ja Accuhaler-inhalaattoreina.
 1. Käyttöaiheet: Bricanyl soveltuu sekä astman oireiden hoitoon että ennaltaehkäisyyn, kun taas Ventolin on tarkoitettu pääasiassa astmaoireiden hoitoon.

Kumpi lääke sopii sinulle?

Lääkäri päättää sopivimman lääkkeen potilaalle yksilöllisten tarpeiden ja oireiden perusteella. Joillekin potilaille Bricanyl saattaa toimia paremmin, kun taas toisille Ventolin saattaa olla tehokkaampi. Lääkärin kanssa keskustelu auttaa löytämään parhaan hoitomuodon.

​​Astman mahdolliset hoidot

Strategia Kuvaus
Hengitysharjoitukset Hengitystekniikat, kuten vatsahengitys ja huulien purskautus, voivat parantaa keuhkojen toimintaa ja vähentää lääkityksen tarvetta.
Sopiva Ilmankosteus Ympäristön optimaalisen kosteustason ylläpitäminen on tärkeää. Ilmankostuttimia ja ilmankuivaimia voidaan käyttää tarpeen mukaan.
Ilman Puhdistus Ilmanpuhdistimet voivat minimoida altistumisen mahdollisille laukaiseville tekijöille, kuten pölylle, lemmikkieläinten hilseelle ja siitepölylle.
Rokotukset Rokotteet ovat tehokas tapa ehkäistä hengitystieinfektioita, jotka voivat pahentaa astmaa. Säännölliset influenssarokotteet ja pneumokokkirokotteet voivat tarjota suojaa näitä laukaisijoita vastaan.
Liikunta Säännöllinen fyysinen aktiivisuus voi vahvistaa hengityselimistöä ja parantaa yleistä terveyttä. Konsultoi terveydenhuollon tarjoajaa, koska jotkin harjoitukset saattavat laukaista astman oireita.
Painonhallinta Terveellinen paino voi vähentää astman oireiden vakavuutta. Ylipainoisilla tai lihavilla ihmisillä oireet voivat olla vakavampia, joten tasapainoinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta voivat olla hyödyllisiä.
Mindfulness ja Stressinhallinta Tekniikat, kuten jooga, meditaatio ja progressiivinen lihasrentoutus, voivat auttaa hallitsemaan stressitasoja, jotka voivat pahentaa astman oireita.
Itsehoitolääkkeet Itsehoitolääkkeisiin kuuluvat erityyppiset inhalaattorit. Suolavesisuihkeet voivat avata nenäkäytävät, kun taas antihistamiinit voivat auttaa hallitsemaan allergisia reaktioita, jotka voivat laukaista astman oireita.
Ravitsemus Tasapainoinen ruokavalio, joka sisältää runsaasti hedelmiä, vihanneksia, laihoja proteiineja ja täysjyväviljoja, voi auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja mahdollisesti vähentämään tulehdusta.

Hinta ja osta verkosta

Bricanylin hankinta on helppoa ja vaivatonta, kun tiedät mitä etsit ja mistä sen löytää. Käsittelen seuraavaksi hintavertailua ja turvallisen verkkokaupan periaatteita.

Hintavertailu

Bricanylin hinta vaihtelee apteekista toiseen ja maasta toiseen. Vertailemalla hintoja eri myyjien välillä voit säästää rahaa ja löytää parhaan tarjouksen. Harkitse seuraavia tekijöitä hintavertailussa:

 1. Pakkauskoko: Lääkettä on saatavana eri pakkauskokoja. Valitse tarpeisiisi sopiva pakkauskoko..
 2. Apteekin maine: Varmista, että ostat lääkkeen luotettavasta ja hyvämaineisesta apteekista.
 3. Toimituskulut: Huomioi toimituskulut hintavertailussa.

Miten ostaa astmalääkettä turvallisesti verkossa

Ostaminen verkosta on helppoa ja kätevää, mutta sinun on syytä olla tietoinen mahdollisista riskeistä ja huijauksista. Noudata näitä ohjeita varmistaaksesi, että ostat turvallisesti verkossa:

 • Varmista, että apteekki on luotettava ja rekisteröitynyt viranomaisille.
 • Tarkista apteekin yhteystiedot ja asiakkaiden arvostelut.
 • Pyydä lääkäriäsi suosittelemaan luotettavia verkkokauppiaita.
 • Älä osta lääkettä, jos hinta vaikuttaa liian alhaiselta ollakseen totta.
 • Varmista, että verkkokauppa käyttää SSL-salausta turvallisuuden varmistamiseksi.

Yksi tärkeimmistä ja ilmeisimmistä ostoturvallisuuden kriteereistä on mahdollisuus saada resepti verkossa. Verkkoalustan pitäisi tarjota sinulle linkki lääkäriin, joka suorittaa etäkonsultaation (yleensä kyselylomakkeen avulla).

Bricanylin haittavaikutukset

Kuten kaikilla lääkkeillä, myös Bricanyllä voi olla haittavaikutuksia. On tärkeää tietää mahdolliset haittavaikutukset ja varotoimet, jotta voit käyttää lääkettä turvallisesti ja tehokkaasti.

Yleiset haittavaikutukset

Bricanylin yleisiin haittavaikutuksiin kuuluvat:

 1. Päänsärky
 2. Vapina
 3. Sydämentykytys
 4. Huimaus
 5. Ärsytys kurkussa tai suussa

Useimmat haittavaikutukset ovat lieviä ja häviävät itsestään, mutta jos ne jatkuvat tai pahenevat, ota yhteys lääkäriisi.

Harvinaiset haittavaikutukset ja varotoimenpiteet

Joillakin potilailla Bricanyl saattaa aiheuttaa harvinaisempia haittavaikutuksia, kuten:

 1. Rintakipu
 2. Allergiset reaktiot (kuten ihottuma, turvotus tai hengitysvaikeudet)
 3. Kouristukset
 4. Verenpaineen nousu

Jos havaitset näitä tai muita vakavia haittavaikutuksia, ota välittömästi yhteys lääkäriisi.

On tärkeää käyttää Bricanylia ohjeiden mukaisesti ja ilmoittaa lääkärille kaikista muista lääkkeistä, joita käytät. Jotkut lääkkeet saattavat vaikuttaa Bricanylin tehoon tai aiheuttaa haittavaikutuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko Bricanylia käyttää raskauden aikana?

Keskustele lääkärisi kanssa Bricanylin käytöstä raskauden aikana. Lääkäri arvioi lääkkeen hyödyt ja riskit ja päättää, onko se sopiva hoitomuoto sinulle.

Kuinka kauan Bricanyl Turbuhaler säilyy avattuna?

Avattu Bricanyl Turbuhaler säilyy hyvässä kunnossa noin 3 kuukautta. Varmista, että käytät lääkettä ennen viimeistä käyttöpäivää, joka on merkitty pakkaukseen.

Voiko Bricanylia yhdistää muiden lääkkeiden kanssa?

Bricanylia voidaan yleensä käyttää muiden astmalääkkeiden kanssa, kuten inhalaatiokortikosteroidien ja pitkävaikutteisten beeta-agonistien kanssa. Kuitenkin, kerro lääkärillesi kaikista muista lääkkeistä, joita käytät, jotta hän voi arvioida mahdolliset yhteisvaikutukset.

Miten Bricanyl eroaa kortikosteroideista?

Bricanyl on lyhytvaikutteinen beeta-agonisti, joka toimii rentouttamalla keuhkoputkien sileää lihasta ja helpottaa hengitystä. Kortikosteroidit ovat to inen tyyppi astmalääkkeitä, jotka toimivat vähentämällä keuhkoputkien tulehdusta ja turvotusta. Bricanyl on tarkoitettu nopeaan oireiden helpotukseen, kun taas kortikosteroideja käytetään usein pitkäaikaiseen astman hallintaan ja ennaltaehkäisyyn.

Onko Bricanyl sopiva lapsille?

Bricanyl voi olla sopiva lapsille, mutta lääkäri päättää annostuksen ja hoidon keston lapsen iän, painon ja oireiden perusteella. On tärkeää, että vanhemmat seuraavat lapsensa tilaa ja hoidon tehoa, jotta lääkäri voi tarvittaessa säätää hoitoa.

Tarvitaanko Bricanylin ostamiseen resepti?

Bricanylin ostaminen vaatii yleensä lääkärin määräämän reseptin. Kuitenkin, joissakin maissa ja verkkokaupoissa voi olla mahdollista ostaa Bricanyl ilman reseptiä. On kuitenkin suositeltavaa konsultoida lääkäriä ennen Bricanylin käyttöä, jotta saat oikean diagnoosin, annostuksen ja hoidon.